151 Countries, One Ryann. - Refreshes The Ryann Other Beers Cannot Reach.

Börja skola igen


Har precis köpt in lite managementböcker


Som ni på bloggen vet så kommer jag snart att börja en utbildning inom affär och företagande. Det betyder att jag inte kommer att uppdatera bloggen lika mycket som jag har gjort innan. Det kommer att gå åt en del tid till att plugga igen. Men om ni kanske vill kan jag lägga upp lite inlägg om hur man pluggar på bästa sätt, vad man kan göra för att få lite lugn och ro när man verkligen behöver öva inför ett stort prov. Kan även lägga upp lite recept på snacks som man kan tillaga på väldigt kort tid för att få energi innan man studerar. Jag har lite idéer på vad jag kan lägga upp här, men ni får själva välja om det skulle vara intressant för er att läsa. Jag kan även dela med mig av var jag hittade alla böcker som jag behövde till min utbildning. Kan även länka er till olika sidör där man kan beställa hem pennor och block (som man behöver) till att studera. 

Ja, som ni märker har jag många olika idéer men eftersom min blogg inte riktigt har handlat om sånt innan så är jag lite osäker på om alla läsare här tycker att det är relevant för dem. Jag kommer ju fortfarande uppdatera bloggen med sånt jag alltid har gjort. Men jag tror att jag kan bredda bloggen lite under tiden jag studerar. 

Men det här var en liten uppdatering om framtiden här. Jag hoppas verkligen på att mina studier kommer att gå bra och att jag får lära mig en massa nytt. Jag har redan kollat igenom en del av böckerna jag har skaffat och det står en del intressant där och jag ser framemot att få börja skolan igen, väldigt taggad på studier!